Zing Nederlands met me in Deventer

Wil jij graag op een leuke manier je Nederlands verbeteren? Onder begeleiding van een pianist/gitarist en voorzanger worden een uur lang vijf liedjes van bekende Nederlandse artiesten gezongen tijdens ‘Zing Nederlands met me’. Iedereen die Nederlands wil leren en/of uit volle borst Nederlandse klassiekers – van The Scene tot Claudia de Breij – wil zingen is welkom. SZD zorgt voor een pianist/gitarist, een voorzanger en liedteksten, die op een beamer geprojecteerd worden. Deelnemers worden begeleid door artiesten zoals Rami Mershed, Maarten van Veen de Reisgenoot e.a.

LogoZNID witte achtergrond

ZNID is een laagdrempelige manier om de Nederlanse taal en cultuur te leren voor bijvoorbeeld vluchtelingen en expats. Juist de mix van deelnemers, Nederlanders met buitenlanders (volwassenen en kinderen), maakt dat er op een leuke manier kennis wordt gemaakt met de Nederlandse taal en cultuur.

Zondag 28 januari

De Stichting Zangcultuur Deventer (SZD) organiseert op 28 januari voor de eerste keer ‘Zing Nederlands met me’ in Deventer. Een vrolijk muzikaal evenement voor mensen die op een leuke manier hun Nederlands willen verbeteren of mensen die graag in een internationaal gezelschap Nederlandse liedjes willen zingen.
De middag vindt plaats in het Burgerweeshuis (Bagijnenstraat 9, Deventer).

Programma 28 januari

  • 14.30 uur: Inloop
  • 15.00 uur: Start ‘Zing Nederlands met me in Deventer’
  • 16.00 uur: Mogelijkheid tot napraten
  • 16.30 uur: einde

Deelname is gratis, reserveren wel noodzakelijk. Dat kan via deze link.

Meer weten?
Meer informatie vindt u op de website én de facebookpagina!
De info in een andere taal? Dat kan ook!
Duits
Engels
Frans
Spaans
Parsi
Arabisch
Farsi

Reacties gesloten.