Zing Nederlands met me in Deventer

Wil jij graag op een leuke manier je Nederlands verbeteren? Onder begeleiding van een groep artiesten (Jos Harmelink, Harrie Brakel, Laura van Nijendaal en de Syrische begeleider Hayyan Mezher) worden een uur lang liedjes van bekende Nederlandse artiesten gezongen tijdens ‘Zing Nederlands met me’. Iedereen die Nederlands wil leren en/of uit volle borst Nederlandse klassiekers – van The Scene tot De Dijk en van Kenny B tot Dikhout) – wil zingen is welkom. 

Zing Nederlands met me is een laagdrempelige manier om de Nederlanse taal en cultuur te leren voor bijvoorbeeld vluchtelingen en expats. Juist de mix van deelnemers, Nederlanders met buitenlanders (volwassenen en kinderen), maakt dat er op een leuke manier kennis wordt gemaakt met de Nederlandse taal en cultuur.

 

Zondag 26 augustus

De Stichting Zangcultuur Deventer (SZD) organiseert op 26 augustus  voor de vierde keer ‘Zing Nederlands met me’ in Deventer. Een vrolijk muzikaal evenement voor mensen die op een leuke manier hun Nederlands willen verbeteren of mensen die graag in een internationaal gezelschap Nederlandse liedjes willen zingen. De middag vindt plaats in het Burgerweeshuis (Bagijnenstraat 9, Deventer).

Programma 26 augustus

  • 14.30 uur: Inloop
  • 15.00 uur: Start ‘Zing Nederlands met me in Deventer’
  • 16.00 uur: Gezellig napraten
  • 16.30 uur: einde

 

Deelname is gratis, aanmelden (vanwege de beperkte ruimte) wel noodzakelijk. Dat kan via de website van Deventer zingt.

Meer weten?

Meer informatie vindt u op de website én de facebookpagina!

Reacties gesloten.