Wij maken van Deventer een Wereldstad!

IMG 2255

Op zaterdag 5 september organiseerden de Bibliotheek Deventer, Sportbedrijf Deventer, de Vrijwilligerscentrale Deventer en Bureau Kunstcircuit voor de 9e maal de Vrijetijdsmarkt in de Lebuïnuskerk van 11.00 tot 16.00 uur. Een Vrijwilligersmarkt maakte ook onderdeel uit van het evenement en daar mocht Deventer Wereldstad natuurlijk niet ontbreken.

Deventer Wereldstad was aanwezig en bood zo een aantal stichtingen de gelegenheid te laten zien wat ze in het buitenland doen en te kijken of mensen te porren zijn om vrijwilligerswerk te komen doen. Want alle stichtingen kunnen altijd wel wat hulp gebruiken! Aanwezig waren: Stichting Sosoi, Stichting Bulungi, Stichting Super Adelaar, de Ambassade voor Vrede Deventer, Stichting Vrienden van Mikondo en The Rob Foundation.

IMG 2245

Voor herhaling vatbaar
Het was een drukbezochte dag en alle stichtingen hebben dan ook veel mensen kunnen spreken. Maar ook onderling hebben we veel informatie uitgewisseld en het was leuk om elkaar op deze manier beter te leren kennen. Wat Deventer Wereldstad betreft is dit voor herhaling vatbaar en staan we er volgend jaar weer!. Zo maken wij van Deventer een echte Wereldstad.

IMG 2248

Vrijwilligerswerk doen bij Deventer Wereldstad?
Wij hebben een flink aantal vacatures? Kijk maar eens op de pagina ‘Vrijwilligers’.

IMG 2262

IMG 2246 IMG 2270

  

Reacties gesloten.