Vrijetijdsmarkt 2015

 IMG 6558

Op zaterdag 5 september a.s. organiseren de Bibliotheek Deventer, Sportbedrijf Deventer, de Vrijwilligerscentrale Deventer en Bureau Kunstcircuit voor de 9e maal de Vrijetijdsmarkt, die plaatsvindt in de Lebuïnuskerk van 11.00 tot 16.00 uur. De Vrijetijdsmarkt is bedoeld voor Deventer instellingen en verenigingen op het gebied van sport, recreatie, milieu, educatie, zorg, welzijn, kunst en cultuur, die hun (cursus-) aanbod voor komend seizoen willen presenteren en voor organisaties die op zoek zijn naar vrijwilligers.

IMG 6528Deventer Wereldstad wil een kraam (van 4 meter) huren en die delen met organisaties van Deventer Wereldstad die daar hun stichting willen promoten. Voorwaarde is wel er dan per stichting ook twee mensen minimaal een uur beschikbaar zijn om:

  • Te helpen met inrichten/opruimen
  • Deventer Wereldstad te promoten, naast je eigen stichting

Ervan uitgaande dat we van ongeveer 10.00 tot 17.00 uur aanwezig moeten zijn hebben we minimaal zeven stichtingen nodig die mee willen doen en twee mensen leveren die een uur meedraaien. Ook moeten zij hun eigen promotiemateriaal ’s morgens op tijd aanleveren en ’s middags weer ophalen. Natuurlijk zijn meer stichtingen welkom!

Promotie
Het lijkt ons een goed middel om Deventer Wereldstad te promoten, maar ook om elkaar beter te leren kennen door samen in een stand te staan. Tot 15 mei kun je je aanmelden bij Karin Rutgers (e-mail: kprutgers@home.nl). Zijn er dan voldoende aanmeldingen, dan melden wij Deventer Wereldstad aan bij de organisatie. Wij maken een principe-indeling aan de hand van de mensen die zich opgeven, kun je echt op een bepaalde tijd niet, laat dat dan even weten!

Aankleding
Bij voldoende deelname (en dus aanmelding) willen we een week of twee van te voren bij elkaar komen om te overleggen hoe we de kraam zo aantrekkelijk mogelijk kunnen maken. Bijvoorbeeld door traditionele kleding te dragen, internationale hapjes te maken en aan te bieden enz. Kun je de dag zelf niet, maar heb je hierover een leuk idee, of kun je een bijdrage leveren, laat het dan ook even weten aan Karin Rutgers (e-mail: kprutgers@home.nl).

Reacties gesloten.