Stichting Wereldwinkel Deventer

 

Naam organisatie Stichting Wereldwinkel Deventer
Contactpersoon Freddy Braaksma
Adres Nieuwstraat 56
7411 LM Deventer
Telefoonnummer 0570-672065
E-mail info@wereldwinkeldeventer.nl

Website www.wereldwinkeldeventer.nl

 

 

 

 

Wat is het doel van de organisatie? Wereldwinkel Deventer biedt een professioneel afzetkanaal voor producten uit andere culturen.
Waar is de organisatie actief? Wij zijn actief in de gemeente Deventer.
Wat is de visie van de organisatie? Eerlijke handel staat voor een gelijkwaardige manier van handelen. Gebaseerd op dialoog, transparantie en respect. Wereldwinkel Deventer geeft koffieboeren, houtsnijders en keramisten een stem. Met het inkomen dat zij verdienen door de verkoop van hun producten, kunnen zij een beter leven opbouwen. Een leven zonder armoede en met voldoende kansen op ontwikkeling. Wereldwinkel Deventer vindt dat de wereldhandel moet veranderen zodat producenten die kans ook echt kunnen krijgen. Met de verkoop van producten laten wij zien dat handel ook anders kan. En bieden wij de consument een keuze. Koop je een cadeau bij Wereldwinkel Deventer, dan draag je bij aan de ontwikkeling van de makers.
Wat is de missie van de stichting? Wereldwinkel Deventer verkoopt originele cadeaus en (h)eerlijke levensmiddelen uit andere culturen. Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat producenten er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Met de verkoop van deze producten helpen wij hen daarbij.

Reacties gesloten.