Stichting Vrienden van Mikondo vraagt hulp voor school

 afbeelding 1

Tijdens een verwoestende regenstorm half april is de dakbedekking van een deel van de school in Mikondo (Kinshassa, Congo) losgeraakt. Gelukkig is niemand gewond geraakt, maar het betekent dat er op dit moment aan een groot deel van de 500 leerlingen geen les kan worden gegeven. Het gaat € 2500 kosten om de schade aan het dak te herstellen. Het team van de La Tulipa school is dan ook ten einde raad.

Stichting Vrienden van Mikondo doet dan ook een dringende oproep om een bedrag over te maken, zodat snel met de herstelwerkzaamheden kan worden begonnen. Er is veel materiaal nodig zoals golfplaten, cement en hout. Zo gauw er geld binnenkomt, worden de eerste aankopen gedaan. Mocht er meer geld binnenkomen dat de benodigde € 2500 voor het dak, dan wordt dat besteed aan het kopen van een aggregaat, zodat ook in het donker weer les gegeven kan worden.

afbeelding 2

Actie
Mocht u een idee hebben voor een leuke actie of op een andere manier willen helpen, neem dan contact op met de Vrienden van Mikondo. Alle gegevens vindt op www.mikondo.nl
Doneren kan op bankrekening NL37 INGB 0009 3940 95, t.n.v. Stichting Mikondo.

afbeelding 3

Reacties gesloten.