Stichting Kesho pa zuri

 

Naam organisatie Stichting Kesho pa zuri

kesho pa zuri logo vector200x200-webbanner-gif-400x200
Contactpersoon Olivier Muhondogo

Adres J. Strieningstraat 16

Telefoonnummer 0570 61 39 09

E-mail stichting@keshopazuri.nl

Website www.keshopazuri.nl / www.keshopazuri.org

Facebook Keshopazuri

  
Twitter https://twitter.com/keshopazuri

 

vrouw-water watereindpunt waterleiding-aanleg1
Wat is het doel van de organisatie? Kesho pa zuri betekent vrij vertaalt zoiets als ‘de toekomst wordt beter’ (Swahili) die hulp biedt door kleinschalige projecten op het platteland in Rwanda Congo en Burundi te realiseren en reeds bestaande projecten te stimuleren. Dit realiseren we door scholen te bouwen , het onderwijs bevorderen , het verbeteren van gezinssituaties en het helpen van weduwen en wezen.

Waar is de organisatie actief? Stichting Kesho pa zuri’ is een landelijke Goed Doel, gevestigd in Deventer (Overijssel), dat zich bezig houdt met het inzamelen van geld via fondsen, donaties en andere activiteiten .

Wat is de visie van de organisatie? Naast het opzetten van onderwijsfaciliteiten in Centraal Afrika stimuleert de stichting activiteiten die leefomstandigheden van families in de kansarme gebieden van centraal Afrika verbetert.

water project Nyagatare 022 water project Nyagatare 083
Wat is de missie van de stichting? De beste hulp is nog altijd hulp die uiteindelijk niet meer nodig is, is onze visie. Juist daardoor is hulp die lokale initiatieven in werking zet zeer belangrijk. Zoals bekent is goed onderwijs een investering in de toekomst. Daarom biedt Kesho pa zuri hulp die erop gericht is om eigen initiatieven te ontplooien zoals het (her)bouwen van scholen , het reintegeren van families en het hulp bieden van weduwen d.m.v microkredieten. Om aan het nodige geld te komen voor het realiseren van deze projecten gaat Kesho pa zuri meedoen aan activiteiten zoals kerstmarkten, Koninginnedag, burendag en andere culturele feesten. Verder mag ook het bedrijfsleven dat ons kan steunen door fondsen en sponsoring niet vergeten worden. Verder is het onze visie dat Kesho pa zuri een transparante stichting moet zijn die sponsors , donateurs en vrijwilligers volledige openheid geeft. Wij staan er persoonlijk voor dat iedere euro ook daadwerkelijk bij het goede doel terecht komt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties gesloten.