Radio El Mundo te gast bij Deventer Wereldstad

Op zaterdag 1 juli is Radio El Mundo te gast bij Deventer Wereldstad. In de ‘studio’ van de Vrijwilligerscentrale in Deventer. Van 15.00 tot 17.00 uur zijn kleine particuliere initiatieven te gast bij het programma Café El Mundo. Afgewisseld met muziek vertellen zij hun verhalen over hun werkzaamheden overal in de wereld.

radioelmundonew

Radio EL Mundo.nl is een landelijke internetradiozender en biedt een podium aan particuliere initiatieven op het gebied van Internationale cultuur en ontwikkelingssamenwerking. Met de beste muziek uit alle hoeken van de wereld en veel aandacht voor cultuur, mondiale thema’s, reizen, migratie en internationale samenwerking. In 2017 zenden zijn maandelijks uit op zaterdagmiddag.

Deventer Stichtingen aan het woord
Menno van de Geugten, een van de presentatoren: ‘Cafe El Mundo is het programma gericht op Particuliere ontwikkelingssamenwerking. We bieden een podium aan kleinschalige initiatieven om hun verhaal te vertellen en zijn als het ware de spreekbuis van kleine goede doelen. Het programma duurt twee uur en bestaat uit interviews, muziek en thema’s die besproken worden. Stichtingen kunnen zich melden voor een interview en wij nodigen dan een aantal van hen uit om langs te komen. Tijdens het live programma op 1 juli komen diverse goede doelen uit Deventer aan het woord. De uitzending is te beluisteren tussen 15 en 17 uur via www.radioelmundo.nl.’
‘Radio El Mundo is een mooi platform om kleine NGO’s aan het woord te laten. We zijn dan ook heel blij dat ze naar Deventer komen’, concludeert Monica Sluiseman, voorzitter van Deventer Wereldstad. ‘En super natuurlijk dat we de uitzending samen met de Vrijwilligerscentrale kunnen organiseren en hun locatie mogen gebruiken voor de uitzending. Een betere plek kunnen we ons niet wensen!’

Kom gezellig langs!
Iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van de Deventer NGO’s is van harte welkom om de uitzending bij te wonen. De Vrijwilligerscentrale is te vinden aan de Kleine Overstraat 73 in Deventer. Wil je graag iets vertellen over je stichting? Meld je dan aan bij Deventer Wereldstad (info@deventerwereldstad.nl) De berichtjes worden doorgestuurd naar El Mundo en zij nemen contact op.

Reacties gesloten.