Mantelzorg…indeventer!

Als waardering voor de inzet van Deventer mantelzorgers, heeft de gemeente Deventer de Mantelzorgpas Deventer in het leven geroepen. De mantelzorger levert hulp en ondersteuning en maakt zodoende een groot verschil in iemands leven. Het verzorgen van naaste(n) komt er vaak zomaar bij, naast de verantwoordelijkheden die diegene heeft naar werk, partner of kinderen. Gemeente Deventer ondersteunt de Deventer mantelzorger en doet dit op vele manieren, zoals met het Steunpunt Mantelzorg en met  de Mantelzorgpas. 

De Mantelzorgpas Deventer is een waarderingspas waarmee u als mantelzorger bij diverse, lokale winkels en voorzieningen in Deventer kunt betalen. De gemeente Deventer zet jaarlijks € 50 op uw pas (2016). Hiermee kunt u bijvoorbeeld een bezoek aan de schoonheidsspecialist of de kapper betalen, maar ook een avond uit of een kop koffie op de hoek. De Mantelzorgpas Deventer is telefonisch aan te vragen bij Steunpunt Mantelzorg via 0570 518 192, maar ook bij de stand van Mantelzorg…indeventer! op Deventer Wereldstad.

Mantelzorg en Deventer Wereldstad
Op 10 november is de Dag van de Mantelzorg. Rondom die dag wil de gemeente Deventer meer aandacht besteden aan het Steunpunt Mantelzorg en de Mantelzorgpas. Daarom is Mantelzorg…indeventer! aanwezig bij Deventer Wereldstad. Bij de stand (op de begane grond) komt u meer te weten over Mantelzorg…indeventer! U vindt er informatie over mantelzorgondersteuning, maar hoort u bijvoorbeeld ook meer over gebruik en mogelijkheden van de Mantelzorgpas Deventer. En misschien wilt u iemand wel attenderen op dit cadeau van € 50 per jaar.

Persoonlijke uitnodiging
Alle geregistreerde mantelzorgers hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen om het evenement te komen bezoeken. Mantelzorgers krijgen gratis een aantal consumpties en natuurlijk kunnen ze genieten van de overheerlijke wereldhapjes, gemaakt door leerlingen van het Etty Hillesum Lyceum, locatie De Keurkamp en medewerkers van Het Volkshuis.

Meer weten? Mantelzorg indeventer

Reacties gesloten.