Kinderen van Aleppo

Een voorstelling over hoop, moed en (on)geloof op maandag 26 november bij Saxion Deventer, van 16.00 tot 17.45 uur in D007.

Je zou het bijna vergeten, maar de burgeroorlog in Syrië begon met vreedzame demonstraties. (…) Wat hebben we verkeerd gedaan dat we in rampspoed terecht zijn gekomen, is de kernvraag van activisten die de Arabische lente in Syrië zijn begonnen. Kinderen van Aleppo volgt het waargebeurde verhaal van drie activistische studenten, die met niet meer dan spandoeken, megafoons en vrijheidsleuzen de straat opgingen. Allemaal hadden ze zo hun eigen beweegredenen en een eigen verhaal, maar allemaal stond hen één doel voor ogen: de hoop op Vrijheid! George Elias Tobal vertelt in een persoonlijke monoloog vol absurditeit, ongeloof en humor over deze revolutie. Een verhaal over de vreedzame vrijheidsstrijders van het eerste uur, wiens revolutie gestolen is en waarbij hoop lijkt vervlogen. Na afloop volgt een nagesprek met George Tobal.

Meer informatie

Deze voorstelling wordt aangeboden in het kader van het 70-jarige bestaan van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. Het UAF is opgericht in 1948 en begeleidt vluchtelingen bij hun studie en het vinden van een baan die aansluit bij hun capaciteiten.

 

Meer weten? Kijk dan op www.uaf.nl/kinderenvanaleppo
Productie: George & Eran producties
Tekst & spel: George Elias Tobal (acteur-gouden kalf winnaar & oud UAF student)

De voorstelling is gratis, wel graag aanmelden via evenement@uaf.nl ovv ‘Saxion’

Reacties gesloten.