ID Theatre Company

In 2016 heeft ’t theatermakerscollectief Marjan Barlage, Sassan Saghar Yaghmai en Kasper Scholten zich als ID Theatre Company onder de vleugels van de Deventer Schouwburg genesteld om kunst en cultuur een grotere verbindende factor te laten zijn tussen mens en maatschappij.

ID Theatre Company (ID) is een professioneel multidisciplinair en intercultureel theatergezelschap voor jongeren en een nieuw publiek. Bij ID staan identiteit en verbinding voorop. Identiteit van spelers, dansers, makers en het publiek, zowel op maatschappelijk als cultureel vlak. En verbinding met de jonge inwoners van de stad, de gemeente, Salland, de Oostelijke provincies en het land. ID doet dit door middel van 12+ voorstellingen in het theater en in de klas met zowel professionele spelers/dansers als met aanstormende talenten (stagiaires/ autodidacten). En door educatie & community projecten voor en door jongeren uit Deventer. ID bestaat uit een artistiek team, zakelijk leidster, een organisatie met profs en gedreven jongeren en een wisselende voorstellingscast & crew.

Ontmoeten

Op zondag 4 november komt ID Theatre Company met een speciaal voor het festival ontworpen workshop naar Deventer Wereldstad. De focus ligt op ontmoeten.
In beide workshops is plaats voor (maximaal) 16 deelnemers en de minimumleeftijd is 16 jaar.

 

Reacties gesloten.