Workshops

Workshops

Altijd leuk om iets nieuws te leren op een vrije zondag. Daarom hebben we een paar heel leuke workshops voor u (en voor de kinderen) in de aanbieding. 

Dansworkshop de Lion King (voor kinderen)
Aniek Grunder, docente bij De Leeuwenkuil geeft deze workshop twee keer. De dansworkshop is geïnspireerd door de musical de Lion King, die op dit moment in Scheveningen (weer) wordt opgevoerd. De kinderen mogen meedansen op de muziek uit de musical. Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen wordt gewerkt vanuit improvisatie (jonge kinderen)  of vanuit een stukje choreografie (oudere kinderen).

logo leeuwenkuilwww.leeuwenkuil.nl

Workshop Cajón
Een Cajón is een percussie instrument. In kleine groepjes (maximaal 6 personen) wordt er een roulerend mini-workshopje gegeven van steeds een paar minuten. Op deze manier kunnen veel mensen het uitproberen. Het is leuk om de mensen een idee te geven van de mogelijkheden van de cajón en een basisritme van flamenco te laten ervaren! Deze workshop wordt gegeven door Jorien Maters, flamencodansdocent en eigenaar van Dansatelier de Rozenfabriek in Deventer. Naast Flamencodansen wordt er in meerdere ‘wereldse dansen’ les gegeven.

Logo De Rozenfabriekwww.derozenfabriek.nl

Workshop buikdansen
Deze workshop wordt verzorgd door Sheila’s buikdanscentrum en is bedoeld voor maximaal 25 personen. Het is Raqs Sharki – Egyptische buikdans – basis en duurt 1 uur. Hij vindt plaats in de gezellige Shisha Lounge op de eerste verdieping.

logo 2013 Sheilawww.sheilabuikdanscentrum.nl 

 

Reacties gesloten.