Bootcamp PIF World 17 maart 2016

RSL 0824

Op 15 november 2015 heeft een aantal stichtingen en verenigingen kennis kunnen maken met het fenomeen Crowdfunding en Community Building met PIF World. Een aantal stichtingen heeft zich aangemeld om lid te worden van PIF World. Om goed beslagen ten ijs te komen op het online platform gaan zij 17 maart een bootcamp volgen bij de VCD. Maar ook stichtingen die er niet waren in november kunnen zich voor dit bootcamp aanmelden. Hieronder vind je de uitnodiging.

Meedoen aan het bootcamp houdt in dat je lid wordt van PIF World en daarvoor gaat betalen. Geld dat via PIW World binnenkomt voor je stichting komt voor de volle 100% ten goede aan die stichting. Meer weten? Lees dan nog even het bericht op deze site. En natuurlijk vind je bij PIF World zelf ook veel meer informatie!


Deventer Wereldstad

Vrijwilligers Centrale Deventer

Pif World 

CROWDFUNDING BOOTCAMP 

Donderdag 17 maart
19.00 tot 21.30 uur
Kleine Overstraat 75 te Deventer

Beste heer/mevrouw,
De Vrijwilligerscentrale Deventer en Deventer Wereldstad nodigen u graag uit voor de Crowdfunding Bootcamp door PIF World.

Naar aanleiding van de crowdfunding workshop afgelopen november hebben we veel enthousiaste reacties ontvangen. Daarom nodigen wij u uit voor de Crowdsourcing Bootcamp. Bij dit event maken we samen een vliegende start met crowdsourcing. Uw organisatie krijgt niet alleen de kennis tijdens deze bijeenkomst, maar u verkrijgt ook een lidmaatschap 2016 van Pifworld.com. Hierbij gaan de donaties in zijn geheel door naar uw organisatie.

In samenwerking met Deventer Wereldstad en Vrijwilligers Centrale Deventer biedt PIF World de stichtingen en verenigingen in en rond Deventer een lidmaatschap + bootcamp voor eenmalig € 285 excl. btw..

Bootcamp
De bootcamp vindt plaats op donderdag 17 maart van 19.00 tot 21.30 uur en oprichter van PIF World – Harmen van Doorn – zal u deze bootcamp geven op het kantoor van VCD op de Kleine Overstraat 75, 7411 JK Deventer. Tijdens deze training ontvangt u direct alle middelen en kennis om direct aan de slag te gaan. Meld u direct aan middels onderstaande knop – wij hopen u te zien!

Aanmelden

Bootcamp pakket voor € 285 excl. BTW

A. Bootcamp
Praktische workshop waar we samen aan de slag gaan – u ontvangt alle kennis en ondersteuning benodigd.

B. Lidmaatschap PIF 2016
– Actiepagina’s voor individuen, scholen, groepen en bedrijven
– Creëer eigen campagnes
– Geen minimum/maximum bedragen en/of termijnen
– Plaats donatiewidgets overal op het web
– Dank donateurs automatisch per e-mail
– Communiceer persoonlijk met elke donateur
– Bouw automatisch je donateurs community
– Creëer eigen donatieoverzichten
– Exporteer je donateurs gegevens
– Donaties gaan 100% en direct door
– Full service en support

Meer informatie
Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie of dit interessant is voor uw organisatie?
Belt u dan gerust met Roelien Rietveldt van PIF World op 06 4224 7656. Roelien bekijkt graag samen met u of dit interessant is voor uw organisatie.

 

Reacties gesloten.